Комітет Верховної Ради з питань бюджету рекомендує парламенту прийняти за основу та в цілому проект закону про внесення змін до Закону «Про Державний бюджет України на 2012 рік» (щодо видатків Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг).
Зокрема, законопроектом пропонується встановити Національній комісії, згідно з бюджетною програмою «Керівництво та управління у сфері регулювання фінансових послуг», видатки розвитку в обсязі 5 тис. 693 грн. для погашення кредиторської заборгованості.
Водночас, за словами народних обранців, покриття запропонованих видатків передбачено здійснити шляхом збільшення плану надходжень до кошторису ввізного мита в сумі 5 тис. 693 грн., що забезпечить збалансування показників держбюджету.
Комітет звернув увагу на експертний висновок Головного науково-експертного управління апарату Верховної Ради, в якому зазначається, що за результатами розгляду в першому читанні законопроект може бути прийнятий за основу з урахуванням висловлених зауважень та відповідного висновку Кабінету Міністрів.
Вл. інф.