Миколаївська міліція знову у центрі скандалу — порушено кримінальну справу за фактом побиття юнака на центральній вулиці міста. Потерпілого після інциденту було доправлено у лікарню швидкої медичної допомоги, де він перебуває досі. Ім`я хлопця на слуху у молоді, він — улюбленець самодіяльного музичного гурту та студент вищого навчального закладу. Свідки, які викликали карету швидкої та міліцію, підтверджують свідчення юнака (надані ним у лікарні, коли, після побиття, він прийшов до тями) — його кривдником був правоохоронець.

За словами прокурора Центрального району Миколаєва Марини Радіонової, «справу передано до прокуратури з метою забезпечення об`єктивності та всебічності встановлення всіх її обставин, оскільки в матеріалах є дані щодо причетності до даного злочину працівника міліції».
А поки триває розслідування і громадськість чекає конкретнішої інформації про цей випадок, барометр напруги на Інтернет-сайтах регіону знову зашалює: у коментарях, написаних у соціальних мережах, як кажуть, дістається на горіхи усім, хто має бодай якесь відношення до правової охорони у наш час.