До п’ятнадцяти років позбавлення волі Снігурівський районний суд засудив громадянина України Давіда Гамсахурдію за потрійне вбивство, скоєне 12 років тому. Увесь цей час він переховувався від правосуддя у сусідній Росії, працюючи на одному з ринків Москви. Феміда також присудила конфіскувати половину його майна та стягнути з засудженого на користь родичів одного з потерпілих  200 000 гривень моральної шкоди.
Як інформує прес-служба прокуратури Миколаївської області, протягом одного дня, 15 травня 1998 року, він умисно вбив трьох своїх співвітчизників — свого бізнес-партнера, його дорослого сина та ще одного знайомого. В 1998 році Давід Гамсахурдія дав їм у борг гроші і не отримав їх назад.
Всі три вбивства засуджений скоїв на автодорозі Миколаїв—Кіровоград, коли віз на власному автомобілі свої жертв. Дорогою він під різними приводами виходив у лісосмугу і з вогнепальної зброї розправлявся з кожним.
За словами старшого прокурора прокуратури Баштанського району Івана Ядловського, лише у 2010 році злочинець був затриманий в орендованій ним московській квартирі під час спільної операції працівників УБОЗ УМВС України в Миколаївській області та правоохоронців РФ. Його екстрадували до України — до району, на території якого було скоєно злочин. «Умисне вбивство трьох осіб з корисливих мотивів, а також зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів без передбаченого законом дозволу», — так інкримінував його дії Снігурівський районний суд, рішення якого Апеляційний суд Миколаївської області залишив без змін. Днями засудженого етаповано до колонії у Рівненську область, де він відбуватиме покарання.