Жінку з дитиною молодики силоміць заштовхали в авто і повезли у невідомому напрямку. Сталося це у Вінниці серед білого дня. Як з’ясувалося пізніше, у викраденні матері й доньки брали участь працівники міліції.
В обласній прокуратурі підтвердили факт викрадення людей. На щастя, з ними нічого поганого не сталося. Заручників вдалося звільнити завдяки тому, що свідки події вчасно про це повідомили правоохоронцям. Захопили їх для того, щоб домогтися написання розписки про відсутність претензій до одного з підсудних.
— Розслідуванням установлено, що одному з підсудних загрожує покарання у вигляді позбавлення волі, — повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області. — Йому порадили отримати розписку від колишньої співмешканки, що та не має до нього претензій, через які у чоловіка виникли проблеми. Жінку підстерегли на вулиці. В той час вона була з дитиною. Обох силою посалили в автомобіль.
У повідомленні прокуратури сказано, що у викраденні брали участь три працівники правоохоронних органів — дільничні інспектори Вінницького райвідділу міліції. За це їм обіцяли грошову винагороду. Стосовно них прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею Кримінального кодексу «Перевищення влади або службових повноважень, якщо воно супроводжувалося насильством». Організатору злочину пред’явлено звинувачення ще за однією статтею — «Організація злочину, його підготовка та вчинення», інформує перс-служба обласної прокуратури.