Новонародженим сином поповнилася сім’я Данила та Ірини Новицьких, яка нині мешкає в Рівному. З цього приводу дідусь немовляти — знаний правозахисник Євген Новицький — на радощах зазначив: «Хлопчик — козак. Пологи пройшли добре. Лікарем, який приймав пологи, повністю задоволені. Батьки безмежно раді».
Родина Новицьких — переселенці з Криму, де вважалися корінними жителями. Коли півострів був анексований Росією, Новицькі (старші й молодші) не захотіли переривати сув’язь із Україною і перебралися у Рівне.
Батько народженого малюка — боєць батальйону «Азов» — події, які відбуваються в його долі та в долі України, коментує так: «До Рівного ми перебралися навесні, а вже 9 травня я був на передовій. Після оголошення про перемир’я повернувся, щоб допомогти вагітній дружині. На щастя, пологи пройшли добре. Тепер маємо першого народженого в Рівному кримчанина. А щодо агресії проти України, то ми неодмінно переможемо. Це тільки питання часу. В «Азові» воюють багато моїх побратимів-кримчан. Усі патріотично налаштовані. Хочеться, щоб таким духом, такою ж любов’ю до України проймався і мій син».
Млинів Рівненської області.
На знімку: щасливе подружжя Новицьких.
 
Фото з сімейного альбому.