Тільки о дев’ятій вечора у п’ятницю першого липня ц. р. потрапила на робоче місце гендиректор Української горілчаної компанії «Nemіroff» Алла Глусь після поновлення її на посаді. 29 червня рішенням Немирівського районного суду Вінницької області її визнано керівником компанії. Однак корпоративний конфлікт між головними акціонерами, що триває ще з квітня, не вичерпано. На підприємстві перебуває інший гендиректор. Зі своєю охороною, яка, зрозуміло, не пропускала на територію поновлену на роботі Аллу Глусь.

Виконання рішення суду забезпечили працівники спецпідрозділів міліції «Беркут» та «Грифон». Під час протистояння з охороною підприємства два бійці спецпідрозділу отримали тілесні ушкодження у вигляді різаних ран унаслідок розбиття скляних дверей, їх госпіталізовано до травматологічного відділення Немирівської районної лікарні.

За інформацією відділу зв’язків з громадськістю обласної міліції, 15 учасників конфлікту доставлено до Немирівського районного відділу міліції для встановлення особи та надання правової оцінки їхнім діям. У них вилучено екіпірування та три газові балончики. Щоб уникнути подальшого розгортання силового протистояння між сторонами, прилеглу до підприємства територію цілодобово охороняють працівники Немирівського райвідділу міліції.

Тим часом робітники підприємства провели акцію з вимогою відновити роботу. Після зупинення заводу, яке сталося внаслідок загострення конфлікту між акціонерами, область втрачає бюджет. Тому у відновленні роботи зацікавлені не тільки робітники...