— Я прогнозував для талановитої Міки місце у першій п’ятірці, — каже президент фан-клубу співачки студент-п’ятикурсник Вінницького національного технічного університету Ігор Поліщук. — Якщо точніше, сподівався на почесне п’яте. Вийшло ще краще.
Ігор разом з найактивнішими членами клубу зустрічав співачку в аеропорту «Бориспіль» після її повернення з Дюссельдорфа, де відбувався цьогорічний конкурс. За словами хлопця, до аеропорту їх доставили окремим автобусом, який орендували для цієї поїздки. Зустрічали вони свою улюблену виконавицю букетами квітів і великим тортом. «Незважаючи на втому, Міка охоче спілкувалася з усіма — і журналістами, і членами нашого клубу», — продовжує співрозмовник.
— Елементи композиції «Angel» вперше були показані під час концерту «Янголи серед нас», — згадує Ігор. — Було це в палаці «Україна». Виступ присвячувався дітям-сиротам. Добре пам’ятаю перші чорнові варіанти пісні. Тоді вона ще була російськомовною. Пізніше, коли знімали кліп на пісню «Angel», Міка запросила активних членів фан-клубу для участі в «масовках». На презентації кліпу виконувала власні композиції. Коли справа дійшла до вже згаданої пісні, з якою співачка виступала в Дюссельдорфі, вона продемонструвала свій номер з янголами та дзеркалами. Із ним Міка, як відомо, перемогла у відборі пісенного конкурсу в Україні.
За словами президента фан-клубу, зі співачкою він знайомий уже п’ять років. Неабияк хвилювався біля екрана телевізора, коли оголошували результати. Головною цінністю вважає те, що українка завоювала серця Європи не оголеним тілом, не кепкуванням чи дивакуватістю. «Україна представила надзвичайно гармонійний, цікавий виступ! Це було вишукано та незвичайно, — наголошує співрозмовник. — Ми відтворили на арені «Євробачення» фрагмент життя. Зробили це засобами пісні і анімації. В цьому велика заслуга і співачки, й талановитого аніматора Ксенії Симонової. Нас визнали фаворитами і це — привід для гордості за державу».