Жертвами шахрая у Вінниці стали декілька батьків, які віддали своїх діток у нову школу танців. Її організатор і хореограф в одній особі, отримавши від довірливих людей півтори тисячі гривень, на другий урок танців не з’явився. Тепер Юрія Марковича, так він називав себе, розшукує міліція.
31-річна вінничанка, яка віддала в новостворену школу свою десятирічну доньку, пояснила міліції, що особисто бачила ліцензію на створення школи танців. Цей документ, як з’ясувалося, чоловік показував кожному з батьків. Насправді ліцензія була фальшивкою. Перед тим як сплатити 285 гривень, звернула увагу на те, що чоловік, за його словами, є керівником одного з танцювальних ансамблів. У названу суму входила плата за придбання взуття (чешок) та костюма для сцени.
За словами начальника відділу зв’язків з громадськістю обласної міліції Анни Олійник, правоохоронці протягом доби встановили особу підозрюваного. Ним виявився мешканець Харківщини. 52-річний чоловік уже двічі був засуджений — за розбій та шахрайство.
Вінницька область.