Сьогодні Посольство Республіки Сербія в Україні спільно з представництвом Торгово-промислової палати Сербії презентуватимуть свою державу у Вінниці. «У такий спосіб вони запрошують до взаємовигідної співпраці наших підприємців і керівників підприємств», — каже заступник начальника управління зовнішньоекономічних зв’язків Вінницької облдержадміністрації Володимир Мережко.
Делегацію гостей очолить Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Сербія в Україні пан Душан Лазич. Про перспективи ділового партнерства з вінничанами говоритимуть голова представництва Торгово-промислової палати
Сербії в Україні, генеральний керуючий компанії «Агро Інвест Україна» МК Group пан Желько Ерцег, економічний радник Посольства Республіки Сербія в Україні пані Майя Вранич та член представництва Торгово-промислової палати Сербії в Україні пан Предраг Мінич.
Напередодні у Вінниці зібрали письмові пропозиції підприємців, зацікавлених у співпраці з сербами. Найбільше з них стосуються налагодження контактів у вирішенні питань розвитку агропромислового комплексу та переробки сільськогосподарської продукції. Позитивний досвід у створенні спільних підприємств у згаданій галузі вінничани мають з такими країнами, як Австрія, Голландія та Швейцарія.