Внаслідок пожежі на Старому місті у Вінниці вогнем знищено три житлових будинки, від одного з яких лишилися тільки стіни. Загалом 25 дорослих і дітей із шести сімей змушені просити притулку у родичів, друзів та знайомих.
У будинку Ніни Степневської вціліли тільки каструлі, ложки, диван й... ікони. У сусідів Мазуренків одна з членів родини чекає на дитину, вже купили ліжечко, коляску. Ці речі разом із багатьма іншими згоріли. Але будинок пошкоджено частково. Ще одна родина Демченків перед пожежею ремонтувала кімнати на першому поверсі. Тому всі речі винесли на другий. Полум’я все знищило.
Погорільці нарікають на непрофесійні дії пожежників. Кажуть, по-перше, довго їхали, хоча одна з пожежних частин знаходиться на Старому місті; по-друге, навіть коли приїхали, не могли приступити до гасіння вогню, бо поруч не було місця забору води. Загалом на пожежу прибули десять автомобілів та 45 вогнеборців.
У Вінниці відкрито рахунок для переказу коштів для погорільців: Вінницька філія АТ «Укрексімбанк», код 3052517979, МФО 302429, розрахунковий рахунок 2620 60002 17151