Інспектори Чопської митниці попередили одразу чотири спроби незаконного ввезення одягу, взуття та аксесуарів в Україну. Товар намагалися переправити у мікроавтобусах громадяни нашої держави, які поверталися додому з Італії.
На кордоні водії та пасажири мікроавтобусів задекларували невеликі суми у валюті та особисті речі. Однак під час митного огляду салонів автобусів інспектори побачили поліетиленові мішки, в яких виявили не вказані в митних деклараціях і не заявлені при усному опитуванні чоловічі сорочки, брюки та куртки, жіночі плаття, блузи та спідниці, взуття, білизну і прикраси, декоровані кристалами від «Сваровськи».
Переважна більшість предметів гардеробу та аксесуарів виготовлена в Італії. А різноманіттю фасонів вечірніх і коктейльних суконь позаздрить будь-яка модниця. За попередньою оцінкою фахівців, ціна лише однієї з вилучених суконь становить 450 євро. Загальна ж вартість незадекларованих предметів гардеробу, повідомили «Голосові України» у прес-службі Чопської митниці, — 480 тисяч 273 гривні.
За всіма фактами складено протоколи про порушення статті 340 Митного кодексу України. Предмети правопорушень вилучено до рішення суду.
 
Закарпатська область.