Сьогодні в Красноярському краї Росії жалоба за загиблими в катастрофі літака Ан-24 під Ігаркою.
Кількість жертв трагедії на момент верстки номера становила 12 осіб, серед них — одна дитина. Троє — члени екіпажу — вижили, вони перебувають у лікарні. Причому бортінженер Євген Пертунін і командир повітряного судна Микола Козлов уже розмовляють. Пасажир Сергій Ісаков, який перебував у вкрай тяжкому стані, вчора помер від отриманих травм, повідомили в МНС краю. За даними джерела, Ісаков, який був співробітником МВС, летів до Ігарки у відрядження.
Катастрофа літака Ан-24 авіакомпанії «Катекавіа», який виконував рейс із красноярського аеропорту «Черемшанка», сталася при заході на посадку за 700 метрів від злітно-посадочної смуги в понеділок увечері, сказала начальник управління інформації МНС Росії Ірина Андріанова. Після падіння він загорівся. «Чорні скриньки» на місці катастрофи на момент верстки номери знайдені не були, повідомляють РІА «Новости».
Слід зазначити, що Ан-24 пішов на посадку після третього кола. Поки що  не відомо, чому екіпаж не пішов на запасний аеродром. За однією з версій, авіакатастрофа могла статися через сильний туман, повідомляє Інтерфакс.