Відновилися роботи на трьох з п’яти багатоповерхових довгобудів, розташованих у мікрорайоні житломасив Котовського. Замовником п’яти багатостраждальних недобудів є Управління капітального будівництва Одеської міськради, однак усі ці роки місто не поверталося до виконання своїх зобов’язань.
Тепер ухвалено рішення про поновлення робіт, причому відразу на трьох об’єктах з п’яти. Насамперед у перелік потрапили будинки з найбільшим ступенем готовності: зокрема, по вулиці Марсельській і багатоповерхівка на вулиці Висоцького. Роботи виконуватиме виробниче будівельно-монтажне об’єднання «Одесбуд».
Відновити процес виявилося не так просто. Завершити будівництво на вулиці Марсельській міська влада сподівається до кінця поточного року, а будинок на Висоцького — наступного.
Серед регіонів України Одеська область за шість місяців 2014-го за обсягами будівельних робіт, виконаних власними силами, посіла четверте місце. При цьому освоїли будівельники майже два мільярди гривень. Левову частку становить спорудження нових об’єктів, решта — поточний і капітальний ремонти.