Близько опівночі в одній з конотопських квартир прогримів вибух невідомої хімічної речовини, який забрав життя 25-річного студента Київського політехнічного інституту.
Викликані матір’ю загиблого на місце події бувалі оперативники й ті заклякли від побаченого. Обличчя загиблого перетворилося на справжнісіньке місиво: адже вибух стався безпосередньо у ротовій порожнині загиблого.
Випускник вузу, який готувався до дипломної роботи, навчався на електромеханічному факультеті інституту і весь вільний час експериментував з хімічними речовинами. Так було і цього вечора: мати дивилася серіал, син займався черговим експериментом. Раптом пролунав вибух і Володимир впав на підлогу. Отримані травми виявилися несумісними з життям.
За словами рідних, окрім експериментів, юнак до нестями полюбляв жуйки, особливо з присмаком лимонної кислоти, якою постійно їх змащував. Цього разу теж «макнув», але, певно, переплутав колби... Хімічна речовина, виявлена правоохоронцями, була дуже схожа на лимонну кислоту, яка, до речі, стояла поруч.
З місця трагедії слідчі вилучили близько сто грамів невідомої речовини, яку одразу передали експертам-криміналістам.
 

Сумська область.