Цього тижня містом прокотилася серія вбивств. Половина трагедій розігралася на побутовому грунті. В одному випадку п’яний син убив ножем батька, в другому — одурілий від горілки дядько кинувся з сокирою на племінника, який дивом вижив у лікарні. Зловмисників затримано.   
А ось на вулиці Трегубова знайшли труп 47-річного непрацюючого жителя цієї вулиці з вогнепальним дробовим пораненням грудної клітки. Міліція шукає осіб, причетних до злочину. Викликає запитання й убивство 49-річного начальника зміни — оперативного чергового відомчої воєнізованої охорони цеху № 48 ВАТ «Запоріжсталь». Сталося воно о шостій годині ранку, коли чоловік ішов на зупинку громадського транспорту. Вбивця спочатку розстріляв у нього обойму травматичного пістолета, а потім почав бити ножем. Від заподіяних ран потерпілий помер у лікарні. Правоохоронці поки що не коментують злочин, та в народі гомонять, що це може бути відголоссям події тижневої давності, коли по «Запоріжсталі» прокотився міліцейський рейд і було затримано мало не півсотні розкрадачів. 
 Не пощастило і 47-річному власникові магазину елітних годинників та подарунків «Валенсія», котрого доставили в міську лікарню з вогнепальним пораненням черевної порожнини. Він не вижив, але міліціонери затримали підозрюваного в скоєнні злочину. Ним виявився сторож дач.