До Мелітопольської міської лікарні №1 доставлений молодий чоловік, поранений з травматичної зброї у кисть лівої руки, черевну порожнину, ліве стегно та поперек. Потерпілим виявився оперуповноважений карного розшуку міського відділу міліції. Він їхав разом із колегою однією з центральних вулиць на своїй «шістці». Раптом їм напереріз вискочив джип «Мерседес», а через 50 метрів різко зупинився.
Міліціонери зауважили водієві позашляховика, що той створив аварійну ситуацію, але він відреагував на їхні слова агресивно. Вискочивши разом із своїм супутником з авто, він накинувся на оперативника, який сидів праворуч, намагаючись витягти його з машини та безперервно б’ючи кулаками. Водій «Жигулів» поспішив на допомогу товаришу. Вийшовши з машини, він відрекомендувався і пред’явив посвідчення співробітника міліції, яке тут же почав виривати в нього пасажир джипа. Зламавши пластиковий документ, той вилив на правоохоронців потік брудної лайки і погроз. Далі дістав з автомобіля пістолет Макарова і впритул розстріляв оперуповноваженого, поранивши його сім разів.
Як було встановлено під час службового розслідування, нападник перебував у стані алкогольного сп’яніння. За фактом погроз і насильства стосовно працівників правоохоронних органів порушено кримінальну справу.
 
Запорізька область.