Волонтери з Німеччини, Польщі, Білорусі та України приїхали в старовинне містечко Белз, що на Львівщині, щоб узяти участь у діяльності волонтерського табору «Слідами стародавньої історії». 

Впродовж двох тижнів волонтери працюватимуть на одному з найстаріших єврейських кладовищ Європи, а також на військовому цвинтарі часів Першої світової війни, проводячи відновлювальні роботи. У планах також благоустрій території навколо скульптури святого Вінцента. Молоді люди зможуть не лише попрацювати, а й ознайомитися з історією цілого західного регіону України, відвідати визначні місця, а також матимуть багато практичних та теоретичних занять. На завершення вони хочуть підготувати рекламний буклет про місто Белз англійською, німецькою, польською та українською мовами. Волонтери також опрацюють Інтернет-сторінку про Белз англійською мовою.
Белз — найдавніше місто Львівської області, писемна згадка про яке датується 1030 роком, коли Ярослав Мудрий «взя Белз», і має статус історико-культурного заповідника.