Через «Голос України» звертаюся до нашого Президента. Немає більше сил спостерігати за тим, що діється в Україні. Ще зовсім нещодавно здавалося, що ми разом збудуємо квітучу, національно-свідому країну. На вас, Вікторе Андрійовичу, покладали великі сподівання не тільки українці, але й люди інших національностей, які населяють Україну. Я, як учасник помаранчевих подій, бачив, як люди вірили у вас та ваші обіцянки. А що сталося?..
Замість того, щоб розбудовувати Україну, маючи безмежну довіру народу, ви, пане Президенте, цілий рік робили турне по всьому світу і повністю розгубили авторитет і завоювання помаранчевої революції. А ваші соратники виявилися не готовими втілити в життя те, що так голосно проголошувалося на Майдані. Корупція, вседозволеність, безкарність з новою силою почали роз’їдати українське суспільство.
Чому, приміром, не втрутилися в політику засобів масової інформації? Озирніться: довкола пропагується розпусний спосіб життя, а на українських телеекранах можна в будь-який час побачити сцени сексу, вандалізму, вбивства, насильства. Замість загальноприйнятих людських цінностей нам підносять культ грошей, збочення та зради за будь-яку ціну. Пропаганда подружньої зради призвела до нетривких шлюбів, і вже ніхто не замислюється, що це — великий гріх перед Богом. Україна перетворюється на найбільш розбещену і розпусну країну Європи.
За темпами розповсюдження CНІДу наша держава займає перше місце в Європі. А будинки розпусти всього світу заповнені нашими, українськими жінками. Люди сидять у злиднях, без грошей та не знають, як врятувати життя хворій дитині, а нам показують шикарне «Світське життя», де сумочка якоїсь дами коштує декілька тисяч доларів.
І тому останнє прохання до вас, як до Президента України, — зробіть нарешті рішучий крок до очищення українського інформаційного простору від вандалізму, розпусти та гріховного життя. Поставте міцний заслін дияволу, що хоче ввійти в кожне серце маленького українця. А то через кілька років хто буде керувати Україною — вбивці, злодії і розпусники? Адже виховати порядну людину в таких умовах дуже важко, а то й неможливо.