Бюджет Львівщини не зазнає суттєвих втрат після заборони грального бізнесу в Україні, адже доходи в держскарбницю області, які надходили як податки від суб’єктів такої діяльності, не перевищували 1 відсоток від усього бюджету. До того ж лише 2008 року було виписано чотири тисячі санкцій на 1,2 мільйона гривень щодо порушень, вчинених суб’єктами грального бізнесу в області.
Як повідомив під час прес-конференції в. о. голови ДПА на Львівщині Микола Князевич, мережеві структури, які займалися гральним бізнесом, закрились і чекають запровадження так званих спеціальних зон, які мають бути поза містами. Однак якщо на входах у приміщення, де колись можна було отримати дозу азарту, висить табличка «закрито», то це не завжди відповідає дійсності. Такі заклади діють в умовах секретності, охорона знає своїх клієнтів в обличчя, запускає звечора і відчиняє двері лише вранці. Тож податківцям потрібно виявляти особливі якості для їх викриття.
На Львівщині з початку операції «Гральний бізнес» вилучено більше 90 гральних автоматів та рулетку на шість місць. Загальна вартість обладнання становить понад чотири мільйони гривень.