Із струсом головного мозку госпіталізували прапорщика міліції УМВС України у Вінницькій області після зупинення ним водія іномарки.
— Перше, що зробив порушник на вимогу пред’явити документи, двічі вдарив інспектора в обличчя, — пояснили інцидент у відділі профілактики обласної ДАІ. — Двом міліціонерам ледве вдалося вгамувати кремезного чолов’ягу. Для його рук навіть «браслети» наручників виявилися замалі.
Зі швидкістю 160 кілометрів на годину летів того вечора «Фольксваген Пасат» барським шосе після виїзду з Вінниці. Інспектори ДАІ переслідували порушника на відстані 25 кілометрів. Зупинити автомобіль з російськими номерами вдалося тільки після того, коли заблокували дорогу. Після брудної лайки водій дав волю кулакам. Сліди крові залишилися на формі міліціонера, авто й навіть на футболці порушника.
У Жмеринському райвідділі міліції, куди його доставили члени слідчо-оперативної групи, затриманий погрожував правоохоронцям поквитатися з ними завдяки зв’язкам у російському посольстві в Україні. Порушник виявився капітаном російської армії. На Вінниччину приїхав у відпустку до батька. Пізно вночі, коли хміль почав виходити з голови, затриманий вибачився перед міліціонерами.
За непокору працівникам міліції та хуліганські дії прокуратурою Жмеринського району порушено кримінальну справу. Про негативну поведінку офіцера поінформували Посольство Росії в Україні та командування військової частини, де служить затриманий.