Люди давно хочуть бути сильними. У природі є така можливість — це об’єднання. Коли люди об’єднуються в колективи, їхня сила збільшується в багато разів. Так давайте скористаємося цією можливістю для добрих справ, які допоможуть усім.
Нас багато, нас мільярди на Землі й, на мій погляд, ми — мислячі люди — можемо допомогти собі самі. Якщо будемо говорити тільки позитивні слова, робити добрі вчинки, посилати благі думки, то доможемося дуже багато чого. Адже відомо, що найдужча енергія — це енергія думки й слова.
Передана словами інформація зберігається, поки не виконає тієї ролі, що закладена в її змісті. І ця енергія не зникає, вона повертається до тієї людини, від якої її було спрямовано. Ось чому так важливо думати, говорити, діяти тільки позитивно, посилати в Космос лише добро.
А своїми поганими думками, словами, роздратуванням, злістю, гнівом, обуренням ми створюємо багато негативної енергії, тому Земля хворіє й ми теж.
Я вважаю: якщо люди зміняться на краще, то, відповідно, і життя навколо нас стане інше — менше буде землетрусів, ураганів, повеней...
Наші мрії, думки, слова повинні бути прекрасними! Нехай вони діють і створюють найкращі образи, служать для пізнання вищих істот, стануть плідними й створять дорогоцінну позитивну вібрацію на загальну користь.
 
Дніпропетровськ.