На Закарпатті найвищі ціни на м’ясні й молочні продукти в Тячівському та Міжгірському районах і в містах Ужгороді, Мукачевому, Береговому й Хусті. Попри це на ринки потрапляла й продукція сумнівної якості. За словами начальника обласного управління Державної ветеринарної медицини Юрія Садварі, не обійшлося без ексцесів. Так, на ринку, що на вулиці Корятовича в Ужгороді, 140 кілограмів яловичини, 170 кілограмів свинини та 70 кілограмів телятини продавали без належного ветеринарного огляду. М’ясо проклеймували без відповідних ветеринарних свідоцтв. За порушення ветеринарних правил головного ветлікаря Данилівської ветлікарні, що в Хустському районі, Василя Поповича звільнено з посади.
Загалом з початку року в області виявлено більш як 52 тонни неякісних м’ясних продуктів. 32 тонни передано на корм собакам на прикордонні застави та в управління внутрішніх справ і на один із свинокомплексів, решту — знищено.
З початку тижня ціни на м’ясо знизилися. Кілограм свинини на кістці коштує 16—18 гривень, телятини — 16—17 гривень, яловичини — 13—14 гривень, сала — 12 гривень.
Ужгород.