Саме так оцінювали глядачі роботи, представлені на конкурс претендентами на звання кращого кухаря року. Окремі шедеври кулінарного мистецтва створили просто на очах у публіки. Над іншими майстри чаклували у своїх домашніх печах.
Журі, котре в цій справі, як кажуть, зуби з’їло, до конкурсних робіт висувало кілька вимог. Насамперед страву треба було приготувати професійно, раціонально використовуючи продукти, дотримуючись усіх технологій. Про смак і аромат — окрема розмова. Що витонченіше, пікантніше, екзотичніше — то більше шансів на перемогу. Але потрібно було ще й вразити новизною. Традиційними борщем і пампушками, такими милими українській душі, не обійшлося.
Кухарі з кращих ресторанів, барів та кафе міста підігрівали на вогні не тільки свою їжу, а й пристрасті. Домашнє завдання, а це бенкетна страва та три холодні закуски, до певної міри представляло фірмове обличчя закладу. А от салати та композиції з готових продуктів створювали під час конкурсу.
Переможцями апетитного конкурсу визнано кухарів п’ятого розряду Сергія Примаковського та Олексія Випірайленка. Ця команда зуміла довести, що у їхньому кафе страви найсмачніші в місті. А також те, що кухня — це все-таки місце для справжніх чоловіків.