У  сквері «Водойма» в центрі Кам’янця-Подільського грянув козацький марш. Його змінило попурі українських мелодій, потім попливли величні звуки вальсу. «Як би було гарно, аби духовий грав щонеділі», — загомоніли люди.
Тільки-но запустили фонтан — і великий гурт дітей із санаторію «Поділля» випробував воду на дотик. Тут колись нуртували живодайні джерела Гунських криниць, напуваючи всю округу. Започаткувати нове й незвичне свято — День подяки читачам — на цьому місці, справді символічно. Чиста вода і правдиве слово однаково потрібні людині. Сьогодні ж інформаційний простір України, як і легендарні Гунські джерела, замулено. Скільки зусиль треба, щоб почистити криницю! А ще більше, щоб дати людям неупереджену, незаангажовану, об’єктивну і корисну інформацію. За словами передплатників «Голосу» з першого номера — Михайла Костовського, Миколи Федькова, Бориса Кушніра, Миколи Гординчука — саме це приваблює їх у нашій газеті.
У Кам’янці-Подільському та однойменному районі від передплати до передплати стає дедалі більше наших шанувальників, їх «полку» прибуло за останні два роки вдвічі, і тепер — 940. Людей приваблює ще й співпраця корпункту газети з громадською приймальнею «Партнерство за прозоре суспільство», яка спрямована на захист прав громадян.
— «Голос України» — газета, яка на повідку не ходить, — каже пенсіонерка Галина Краєвська.
З такими читачами не пропадеш! Сподіваємося, кращої подяки всім друзям газети, ніж чудова музика, годі шукати. Годинний концерт для них, та й усіх кам’янчан, котрі завжди можуть приєднатися до гурту друзів «ГУ», запропонував муніципальний оркестр при Кам’янець-Подільській райдержадміністрації під керівництвом Миколи Тихоліза, про який писала наша газета. Маестро та його музиканти повернулися з Міжнародного конкурсу духових оркестрів, що відбувався в Польщі. Привезли гран-прі — «Золоту ліру» за популяризацію народного мистецтва. А в заключному концерті на площі міста Рибнік саме Тихолізу доручили диригувати зведеним оркестром, що складався з 400 музикантів із 16 країн і ще двома сотнями танцівниць-мазуреток. Як то кажуть, знай наших!
Благодійники, які подбали про передплату «Голосу» малозабезпеченим, ветеранам, громадським організаціям, отримали подяки корпункту. Розіграли і фірмові призи редакції, замість барабана скориставшись кепкою з логотипом газети. Веселому гурту із санаторію дісталися наші повітряні кульки. А сміття та битого скла, як буває тут під час міських шоу, ми не залишили. Хто не мав передплатної квитанції, потягнувся за чистим бланком: хочеться бути разом з усіма.
Хмельницька область.