Десять нових «Таврій» з’явилося в Голованівському райвідділі міліції. Вісім отримали дільничні інспектори. Відтак, район першим на Кіровоградщині забезпечив місцевих правоохоронців службовим транспортом на всі сто. Підтримали міліціонерів Голованівська райдержадміністрація, районна рада і місцеві сільгосппідприємства. Ключі від автомобілів вручили голова Кіровоградської облдержадміністрації Василь Компанієць та начальник УМВСУ в області Валерій Нонік.
Але й це ще не все: голови сільгосппідприємств з сіл Розкішного та Ємилівки подбали про інспекторів, які обслуговують ці населенні пункти, і передали їм ключі від нових будинків! А від керівництва Побузького феронікелевого комбінату дільничні отримали два мобільні телефони з безлімітним обслуговуванням. Кіровоградське регіональне управління «Приватбанку» кращим працівникам надало кредитні картки з вкладами по 500 гривень.
Начальник УМВС України в Кіровоградській області Валерій Нонік каже, що нині дільничний — основна фігура в органах внутрішніх справ. Керівництво УМВС в області прагне досягти результату, щоб кожний громадянин у селі, селищі, місті почувався захищеним від злочинців, був упевнений у міліції і довіряв їй.