Як один товариш примусив охоронців усю ніч кататися до магазину на рев сигналізації
Прибившись узимку до продуктового, сірий «перс» протоптав стежку до сердець усього колективу (виключно жіночого). Котиська  залишили. Як він тут розкошував! Увесь день смачно хропів на теплій батареї за полицею, вряди-годи прокидався, щоб підживитися делікатесами, які підкладали в його миску м’якосерді продавщиці і навіть сама завідувачка.
На ніч мурка залишали в кабінеті. Але одного вечора хтось забув щільно зачинити двері. І котисько не посоромився, як справжній господар, скуштувати всіх сортів ковбас, які були в асортименті і висіли над прилавком. За принципом «як не з’їм, то понадкушую». Затим умостився спати на своїй улюбленій батареї. Серед ночі у нього запекло зсередини. Він метався по магазину і просто ревів від спраги.
Скочивши на підвіконня, почав лизати замерзлу шибку. І тут завила сигналізація! За кілька хвилин наряд охоронців був на місці. Та хвостатий уже заліг на своїй батареї і нагадував звичайну ганчірку, яку поклали просушити. Поїхали хлопці ні з чим. Тільки-но прибули назад і задрімали, як із торгової точки знову пролунало «SOS»... І так разів п’ять за ніч. Уявіть, які сумніви щодо професійної придатності мучили наших охоронців уранці! Поки не прийшла прибиральниця і не надибала «ганчірку» на батареї...
Колектив залишив котиська, добродушно пробачивши йому матеріальні збитки. Об’єкт перейшов під охорону іншої фірми, хоча колишня служба охорони таки справно приїздила на кожний виклик.
Хмельницька область.