Чудового в минулому форварда київського «Динамо» Олега Саленка, який встиг пограти за збірні України та Росії (у складі останньої разом з болгарином Христом Стоїчковим він став найкращим бомбардиром чемпіонату світу-94), занесено до реєстру символічного клубу найкращих російських бомбардирів «Клуб 100», заснованого газетою «Спорт-экспресс». У різних змаганнях Саленко забив 117 м’ячів.
Позавчора в популярному столичному спортивному барі «Планета Спорт» шеф кореспондентської мережі видання в Україні Едуард Липовецький вручив пам’ятний диплом «Клубу 100» Олегові Саленку, котрого нещодавно призначили тренером національної збірної України з пляжного футболу.
Вирішальні серії
Баскетбол. Чемпіонат країни. Суперліга. Чоловіки. Плей-оф. За перше—друге місця. «Азовмаш» (Маріуполь) — МБК «Одеса». 97:82, 111:108, 90:70. Рахунок серії — 3:0. Сьогодні в Маріуполі — четвертий поєдинок. У разі успіху господарі стануть чемпіонами. За третє-четверте місця. БК «Київ» — МБК «Миколаїв». 90:68, 83:70, 67:74. Рахунок серії — 2:1. Сьогодні суперники зустрінуться у столиці.