На території Угорщини затримано фігуранта резонансного ДТП Павла Нагірного, який переховувався від українського правосуддя і був оголошений у міжнародний розшук. За попередньою інформацією, повідомили «Голосу України» в прокуратурі області, у Будапешті вже відбувся суд, який постановив тримати винуватця аварії під вартою до вирішення питання про екстрадицію.

Історія з ДТП, спричиненою П. Нагірним, вже півтора року не сходить зі сторінок закарпатської преси. Нагадаємо, за однією з версій, 19 листопада 2012 року о 18.00 на окружній дорозі поблизу Хуста тодішній директор місцевої філії «Закарпатгазу» Павло Нагірний у стані сильного алкогольного сп’яніння, керуючи джипом Mіtsubіshі Pajero, виїхав на зустрічну смугу і протаранив автівку Daewoo Nexіa, в якій їхали мати і троє дітей. Жінка і 7-річна дівчинка померли. Ще двох дітей (9 та 12 років) госпіталізували.

А водій позашляховика... поїхав далі. Того ж вечора його затримали правоохоронці та доправили у лікарню, звідки він втік. Знайшли Нагірного під ранок у психіатричній лікарні у місті Берегове. Лише через три дні його затримали та взяли під варту. Проте згодом зловмисник знову опинився у божевільні. Коли закінчився термын «лікування», винуватець ДТП зібрав речі і пішки перетнув кордон з Угорщиною...
Закарпатська область.