Усама бен Ладен пригрозив США новими терактами. Його заяву передав катарський телеканал «Аль-Джазіра»: «Злочинне угруповання в Білому домі, єврейські агенти, які безперешкодно готують новий наступ на ісламський світ та його поділ — усе це вселяє відчуття, що ви не винесли уроку з атак на Нью-Йорк і Вашингтон».

А напередодні президент США Дж. Буш у радіозверненні заявив, що погроза Америці з боку Іраку і надалі зростає щодень. Він знову звинуватив іракський режим у «зберіганні хімічних і біологічних озброєнь та відбудові об’єктів з їх виробництва». До речі, цього тижня Конгрес США планує провести дебати і голосування за резолюцією, яка дасть змогу адміністрації у разі потреби вдатися до силового вирішення «іракської проблеми».
Тим часом генеральний прокурор лорд Пітер Голдсміт і заступник міністра юстиції Харріет Харман попередили прем’єр-міністра Великої Британії Тоні Блера, що примусова зміна режиму в Іраку суперечить міжнародному законодавству. Вони пояснили, що за законом воєнні дії буде дозволено лише в «скрутних обставинах» для підтримки резолюції ООН.
На знімку: майже 10 тис. осіб узяли участь у демонстрації проти війни США з Іраком у Центральному парку Нью-Йорка. Серед учасників були лідери мусульманських організацій, американці—ветерани війни.