Уперше за свою історію Ризька середня українська школа зібрала учнів усіх 12 класів. Починалася вона з трьох перших класів і щороку на кілька класів більшала. І от настав час, коли перші стали випускними.

327 учнів, педколектив, батьки, представники Посольства України та інші гості зібралися на шкільному майдані 2 вересня. Вітальне слово виголосив посол Віктор Михайловський. Благословив присутніх отець Амвросій, що кілька років тому вів у школі уроки слова Божого. Багато теплих слів сказали директор Лідія Кравченко та інші педагоги. Поаплодували виступам першокласників і майбутніх випускників школи.
Говорили про навчальний рік, що почався. Звітували про досягнення впродовж літніх канікул. Так, для багатьох учнів канікули були періодом не лише відпочинку, а й творчої роботи. Цього літа вони побували в п’яти дитячих таборах: трьох латвійських, у міжнародному таборі в Норвегії і в українському «Артеку».
Латвійський «десант» із 10 учнів та вчительки Марії Семенової виборов друге місце в міжнародному конкурсі-фестивалі дитячої та юнацької творчості «Наша земля — Україна». Юні українці з берегів Даугави добре зарекомендували себе й отримали запрошення приїхати і наступного року. Їм натякнули, що квота для Латвії може бути збільшена в півтора разу.
Водночас восьмеро учнів отримали почесні грамоти в номінації «Діаспора» ІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Його на початку року організували Міністерство культури і мистецтв України, Ліга українських меценатів та Освітня фундація Петра Яцика.
 
Рига.