Офіційна Москва продовжує заперечувати факт бомбардувань російськими ВПС Панкиської ущелини, але висловила згоду розглянути пропозицію про проведення спільного розслідування повідомлень про це. Тим часом парламент Грузії ухвалив постанову, в якій рекомендує президентові розпочати процедуру виходу країни із СНД. Він доручив урядові встановити чіткі терміни ліквідації російських військових баз на території Грузії і негайно призупинити мандат російських миротворчих сил в Абхазії.

Сам Шеварднадзе не схвалив такого рішення, бо вихід із СНД навряд чи сприятиме розрядці грузино-російських відносин, що загострилися. Президент Грузії заявив, що вважає таку постановку питання «передчасною і неприпустимою на сьогодні». «Парламент може приймати той чи той документ і рекомендувати його президентові, але остаточне рішення має прийняти глава держави», — нагадав він.

У вівторок Едуард Шеварднадзе відвідав Панкиську ущелину і зустрівся з місцевими жителями. Він запевнив, що здійснювану правоохоронними органами країни антитерористичну операцію в Панкиській ущелині «буде доведено до кінця», і її «очистять від кримінальних елементів». Прибулий разом із президентом Грузії держміністр Автанділ Джорбенаїдзе підкреслив, що Грузія зможе відновити тут правопорядок без участі збройних сил іноземних держав.