На 46 відсотків більше, ніж за відповідний період минулого року, споруджено нині житла у містах і селах Одещини. Нові будинки з’явилися в Одесі та Південному, а також у Кілійському, Комінтернівському, Роздільнянському, Балтському, інших районах. Близько половини житла побудовано індивідуальними забудовниками, решта — підприємствами державної, комунальної та колективної власності.
У Благоєвому —подвійне свято
Свій 200-річний ювілей відзначатиме у День незалежності України село Благоєве Іванівського району. Два століття тому його заснували на берегах річки Кошки болгарські переселенці, які залишили свою прабатьківщину, рятуючись від османських яничарів. В українських степах вони знайшли другу батьківщину. Серед благоєвців є чимало знаних, шанованих в Україні та Болгарії людей — багато хто з них приїде на свята до земляків.
Новинка на маршруті
Небачений досі в Одесі автобус почав цими днями курсувати на 155-му маршруті, що з’єднує віддалений північний район міста з центром. Двоповерховий «Вольво», здатний вмістити до 200 пасажирів, поки що перший придбаний у відповідності з розробленою комплексною програмою оновлення міського пасажирського автопарку. Невдовзі буде придбано ще два таких самих та низку інших транспортних засобів великої і середньої місткості, що перевозитимуть пасажирів у звичайному режимі, тобто за невисокими цінами та з наданням пільг.
Готель для... коней
Першу в Україні стайню європейського зразка прийнято до експлуатації на Одеському іподромі. Її спорудила фірма «Алеко». У приміщенні, що займає площу в 400 квадратних метрів, розміщено 14 коней;   їх доглядають 10 штатних працівників. Створено всі умови для зразкового утримання тварин. Годівниці та поїлки зроблено з екологічно чистого пластику. Є чимало й інших, не властивих нашим звичним стайням новинок. Відроджувати українську школу верхової їзди беруться досвідчені інструктори — майстри спорту, які виступають за збірну України й мають чимало престижних нагород.
Одеська область.