У продажу з’явилися поштові конверти з портретом Героя України — 35-річного вінничанина Костянтина Могилка.
Фотографія зображена на фоні полотнища кольорів державного прапора, що майорить на вітрі. Поруч з правого боку — напис «Героям слава!» Це назва серії марок, присвячених Героям України, які загинули в АТО. Під цими словами — жовто-блакитна стрічка, на якій внизу видно Зірку Героя. Ще нижче — слова: «Підполковник Костянтин Могилко». Ліворуч від фотографії зображено свічечку з миготливим вогником. Поруч з нею напис, знайомий нині кожному: «Герої не вмирають!».
Льотчик першого класу авіапідрозділу «Блакитна стежа» бригади транспортної авіації Повітряних сил України Костянтин Могилко загинув 6 червня 2014 року. У його літак, що здійснював аерофотозйомку території біля Слов’янська на Донеччині, бойовики влучили ракетою. Могилко зумів відвести палаючий літак від міста. Фахівці стверджують: високопрофесійному льотчику не вистачило якихось з десяток секунд, щоб приземлитися на воду одного з лісових озер. Машина вибухнула у повітрі.
На фасаді Вінницької загальноосвітньої школи-гімназії № 23, де навчався майбутній Герой, встановлено меморіальну дошку. Ім’я Костянтина Могилка буде присвоєно одному з літаків у підрозділі «Блакитна стежа».

Вінницька область.