Про таких, як лікар Володимир Григорович Стась (на знімку), кажуть — фахівець від Бога. Він хірург вищої категорії, завідувач ЛОР-відділення столичної лікарні №12. Але хворих лікує не хірургічним втручанням, а методом заморожування і холодом — кріотерапією. Це новий альтернативний хірургії метод, практично безболісний і безкровний. Суть його в тому, що відбувається глибоке охолодження ділянок різних тканин з метою їх руйнування або стимуляції.

Кріотерапією Володимир Григорович захоплюється вже тридцять років. А в 2010-му створив медичний центр «Кріолорика», де разом із колегами Світланою Вікторівною Шмаровою та сином Павлом (пішов батьковими стопами) за цей час уже вилікувано понад п’ять тисяч пацієнтів. І не тільки киян, а громадян з усіх куточків України.
Ось невеликий перелік захворювань носа й горла в дорослих та дітей, які успішно лікують у медичному центрі: гострі та хронічні тонзиліти, фарингіти, ларингіти, гайморити, риніти тощо.
До сказаного хочу додати: я й сам лікувався в медцентрі Володимира Стася, тому й вирішив розказати про чудодійну «Кріолорику» читачам «Голосу України».
 

Пацієнт Центру Віталій Бурлій на процедурі.