Але закликає почекати

Велика виробнича нарада з керівниками поштових підрозділів області за участі очільника УДППЗ «Укрпошта» Ігоря Ткачука пройшла в Кіровограді.

Ішлося про проблеми, з якими стикається нині підприємство, та здобутки, які має. Поштовики налаштовані швидко модернізувати всі напрями своєї діяльності. Передусім — не лише зберегти, а й розширити та значно покращити якість надання усіх видів поштових та інших послуг майже мільйонному населенню регіону.
«Основне з завдань, яке стоїть перед «Укрпоштою», — підвищення якості обслуговування наших клієнтів. Забезпечити це завдання повинна корпоратизація підприємства. Маємо реорганізуватися, щоб, удосконалюючи свою роботу, швидко й оперативно реагувати на ринкові зміни і забезпечити виконання побажань споживачів», — наголосив виконувач обов’язків генерального директора «Укрпошти» Ігор Ткачук.
Також на підприємстві планують збільшити заробітну плату. І не за рахунок скорочення.
Окремий напрям роботи — співпраця з друкованими ЗМІ. Увагу до нього привернула присутня на нараді головний редактор обласної газети «Нова газета» Інна Тільнова. Журналісти дуже стурбовані рівнем передплати своїх видань, зауважила вона. Це не в останню чергу залежить і від рівня спільного проведення передплатної кампанії, і від якості доставки передплаченого листоношами. Ігор Ткачук погодився з наявністю проблем та висловив переконання, що загальне покращення ситуації на підприємстві обов’язково позитивно відобразиться і на співпраці з періодичними виданнями. Варто лише трохи почекати.

 

На знімку: директор Кіровоградської дирекції «Укрпошти» Людмила Салоїд, очільник УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук під час наради.

Фото Сергія ЯКУНІНА.