Дитячу коляску для новонародженого немовляти приглянувся щасливим батькам на одному із сайтів. Зателефонувавши по вказаному номеру, домовилися про ціну, перерахували кошти — 6,5 тисячі гривень і стали чекати доставки товару. Про те, що їх обвели навколо пальця, зрозуміли, коли в зазначений термін замовлення не було виконано, а на телефонні дзвінки оператор відповідав, що абонент поза зоною досяжності.
Неабияк засмутили інтернет-продавці ще одну пару вінничан. Наречений замовив для своєї обраниці весільну сукню за 12 тисяч гривень. Потім йому повідомили, що вартість змінилася і треба доплатити ще дві тисячі. Окрилений коханням чоловік сплатив зазначену суму. Але сукні так і не отримав. Крім заяви про одруження, довелося писати ще одну — до міліції. Так само, як і покупцям дитячого візка.
Як повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції, за названими фактами відкрито кримінальні провадження за статтею ККУ (шахрайство). За скоєння такого виду злочину передбачається обмеження волі на строк до трьох років.
Вінницька область.