Новий підрозділ Державної прикордонної служби «Студена» на Вінниччині облаштовано за кошти обласної влади. Цей відділ входить до складу Могилів-Подільського прикордонного загону. Його створено з урахуванням змін в ситуації на придністровському сегменті україно-молдовського рубежу та для ущільнення його охорони, наголошує начальник Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України Сергій Косік.

Посадовець висловив подяку керівництву області та органам місцевого самоврядування за надання фінансової допомоги у ремонті приміщення та створенні побутових умов для прикордонників, вручив керівнику підрозділу ключі від автомобіля для службових потреб. Прес-секретар Могилів-Подільського прикордонного загону Людмила Катеринич уточнила, що новий відділ створено на базі інспекторського прикордонного поста. Персонал підрозділу охоронятиме сухопутну ділянку завдовжки майже 14 кілометрів.
Для облаштування нового підрозділу вінничани надали майже двісті тисяч гривень. І це не перша фінансова допомога військовим.

Вінницька область.