П’ятдесят вінничан, які добровільно виявили бажання служити у Збройних Cилах України за контрактом, відбули до навчального центру на Львівщині.

Після випробувань частина з них стануть професійними військовими. До кінця березня Вінницький обласний військкомат організує ще три відправки на навчання охочих укласти контракт. Загалом відберуть понад 800 осіб.
— Укомплектування українського війська відтепер відбуватиметься лише через навчальні центри, — сказав під час урочистих проводів земляків в. о. вінницького обласного військового комісара підполковник Михайло Дзигаленко. — Охочі служити проходитимуть бойовий вишкіл у шести навчальних частинах, які дислокуються у Київській, Львівській, Миколаївській, Полтавській та Чернігівській областях.
— Про армію мріяла з дитинства, — каже наймолодша з претендентів на контрактну службу 18-річна Тетяна Баришева з райцентру Іллінці. — Тому вирішила спробувати. Трохи страшнувато, це правда, бо на Донбасі — війна. Але, якщо буде потрібно, то я готова йти разом з іншими захищати країну.

Вінницька область.