Це сталося в четвер, 18 лютого. Справу розглянув суддя Ужгородського міськрайонного суду Олег Придачук. Обидва підсудні під час судового засідання запевняли: якщо їх звільнять, то обіцяють справно з’являтися на виклики слідчих, не тиснути на потерпілих і свідків. Прокурор просив залишити обох під вартою.

Зваживши аргументи сторін, суд ухвалив рішення: обох заарештованих — «Педро» і «Хорвата» — звільнити з-під арешту на поруки народних депутатів України. За правопорядком під час судового процесу, зазначили в Нацполіції, стежили правоохоронці. Порушень не допущено.
Бійка на лижному курорті «Драгобрат» у Рахівському районі на Закарпатті, що відбулася 10 січня за участю членів «Правого сектору», викликала чималий суспільний резонанс. Як відомо, трьох активістів — на псевдо «Біс» (Антон Окороков), «Нацик» (Сергій Тищенко) і «Цвик» (Василь Василинюк), які були учасниками тієї події, — Апеляційний суд області звільнив з-під варти під грошову заставу й на поруки народних депутатів України. А двох — на псевдо «Хорват» (Василь Малкович) і «Педро» (Петро Угрин) — залишив під вартою. Адвокати заарештованих знову звернулися до суду із клопотанням переглянути справи й змінити їхнім підзахисним запобіжний захід.

Закарпатська область.