Мешканці села Возсіятського Єланецького району перекрили біля рідного населеного пункту рух вантажних автомобілів автодорогою Н-14 Олександрівка—Кіровоград—Миколаїв. Про проведення громадської акції повідомили відповідні служби та державні органи.

У протестувальників єдина вимога — ремонт дороги. Хоч насправді всі, кому останніми роками довелося хоч раз проїхати цією «дорогою», знають, що її там майже немає. Десятки кілометрів горбів та вибоїн, подекуди глибиною до метра, повна відсутність покриття та об’їзні ґрунтовки праворуч і ліворуч — от і вся траса загальнодержавного значення. Тож і ремонтувати, загалом, нічого. А ті водії, кому техніка та власне здоров’я дорожчі за час, вважають за краще об’їхати це неподобство та вже давно почали робити величезний гак у зайвих 70 кілометрів.
Працівники поліції змушені були виставити на виїздах з Кіровограда та Миколаєва пости та попереджати водіїв про неможливість руху трасою.
За інформацією відділу комунікації головного управління Національної поліції Миколаївської області, протестувальникам запропонували написати відповідні заяви до правоохоронних структур та звільнити проїжджу частину для повного відновлення руху транспортних засобів. Охорону громадського порядку забезпечували працівники поліції Єланецького відділення Братського ВП ГУ НП у Миколаївській області.

Кіровоградська область.

Фото з сайту відділу комунікації ГУ НП у Миколаївській області.