У рамках дводенного робочого візиту в Україну на Львівщині перебувала делегація Міністерства національної оборони Канади. Візит очолив керівник оборонного відомства країни Харджит Сінгх Саджан. Львівський гарнізон відвідали також Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук, члени Парламенту Канади та аташе з питань оборони при Посольстві Канади в Україні полковник Рон Уббенс.

Делегація відвідала Військово-медичний клінічний центр Західного регіону та інші клініки військово-лікувальної установи, зустрілася з медперсоналом та пацієнтами.
У вівторок на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулася робоча зустріч міністра оборони України генерала Степана Полторака і Сарджита Сінгха Саджана. На полігоні керівники оборонних відомств обговорили наявні програми військового співробітництва двох країн, а також визначили перспективні напрями партнерства у військовій сфері.
Степан Полторак нагородив відомчими відзнаками кращих військовослужбовців ЗС Канади, котрі беруть участь у підготовці українських підрозділів. Генерал зазначив, що Канада була однією з перших країн, яка надала допомогу Україні під час російської агресії. «Це була і матеріальна, і практична підтримка. Сьогодні відбуваються надзвичайно важливі навчання, в результаті яких нам вдасться згодом зберегти чимало життів. Військовослужбовці України і Канади стали надійними партнерами та друзями», — підсумував міністр оборони.

Львівська область.