Двічі протягом року Всеукраїнське об’єднання «Країна» нагородило відзнакою «За гідність та патріотизм» волонтера з Новоукраїнського району Кіровоградщини, одного з засновників благодійного фонду «Подих Перемоги», який надає допомогу військовослужбовцям в зоні АТО, Михайла Нікуліна.

 

«Згуртувавшись, ми разом протистоїмо російському агресору та всіляко намагаємося допомогти землякам та іншим військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції», — розповідає волонтер.


Разом із відзнакою чоловікові вручили ще й Подяку від особового складу та командування зенітно-артилерійського дивізіону 72-ї окремої механізованої бригади. На його переконання, такою є оцінка заслуг усієї новоукраїнської громади та й Кіровоградщини загалом.


Через волонтерів українських вояків підтримують і кіровоградські підприємці. «Постійно допомагає Рада сільгоспвиробників району, міська рада, один із засновників благодійного фонду фермерів Станіслав Косенко. Часто разом із нами він особисто доставляє благодійний вантаж на передову, — зауважив Михайло Нікулін. — Ми не знаємо, коли закінчиться війна. Та скільки б вона не тривала, вважаю, нам допоможуть вистояти гідність і патріотизм».

 

Кіровоградська область.