Буквально в шок і ступор ввела жителів Кіровограда інформація про розчленування дитини в гаражі приватного будинку, оприлюднена ввечері минулої п'ятниці.

 

Правоохоронці підтвердили факт вчинення жахливого злочину та повідомили, що в області оголошено план перехоплення його ймовірного виконавця-садиста. Підозра впала на 39-річного хрещеного батька вбитої восьмирічної дівчинки, який після скоєного втік у невідомому напрямку. У соціальних мережах розповсюдили фото чоловіка, який міг це зробити.

 

Наразі підозрюваного в дітовбивстві з особливою жорстокістю Сергія ШИПУЛІНА вже затримали. Вбивця нібито приніс дівчинку в жертву. Серед його речей знайшли жертовний список, в якому значилися також і його діти.

 

Розчленоване тіло дівчинки в гаражі на подвір'ї кумів знайшла її мама. Вона з донькою прийшла до них у гості, а поки дорослі їли шашлики, дитина бавилася на подвір'ї. Звідки хресний батько й заманив її в гараж...

 

Не виключено, що такі нелюди не з'являються нізвідки. Цими днями в Олександрії студенти першого курсу та викладач Олександрійського технікуму Білоцерківського (Київщина) національного університету жорстоко вбили цуценя та розчленували його, а відео знущання над твариною виклали в мережі Інтернет. Такий вчинок збурив місцевих активістів--захисників тварин і вони влаштували акцію з вимогою покарати бузувірів. Наразі викладача відсторонено від роботи, заведено кримінальну справу за фактом жорстокого поводження з твариною. Студентів, учасників ганебного дійства, можуть відрахувати без права поновлення. Тим часом батьки забрали їх додому, бо товариші по навчанню не стали чекати результатів слідства, а вирішили проблему по-своєму -- побили садистів самі.

 

Петро МЕЛЬНИК.

 

Кіровоградська область.

 

Голос України