Дніпропетровська міська влада підписала з місцевими підприємцями меморандум про співпрацю. Документ передбачає безплатне надання дітям послуг у сфері відпочинку. Атракціони на будь-який смак будуть доступні на 38 майданчиках. Користуватися ними зможуть діти до 12 років.


— Ми розуміємо, що за нинішніх реалій не у всіх батьків вистачає коштів, щоб проводити з дітьми вихідні у парках розваг. Це задоволення не з дешевих. Але сімейний відпочинок набагато цінніший за будь-які гроші, — прокоментувала угоду заступник міського голови Світлана Єпіфанцева.


На першому етапі програми благодійна ініціатива діятиме лише в державні свята, а також у першу неділю й останню середу місяця.


Крім того, прийматимуть заявки від дитячих будинків і будинків сімейного типу. Для них обрали другу й третю середу місяця. Оформити такі заявки можна буде в КП «Благоустрій».


Малюкам пільгових категорій виділяють кожну другу суботу місяця. Цього дня кататимуть дітей бійців АТО, дітей-інвалідів і дітей чорнобильців.


— Це чудова ідея налагодити у такий спосіб взаємодію міста й підприємців, — цитує прес-служба міськради заступника міського голови Олександра Шикуленка.


Для відвідування розважальних майданчиків у міськраді розробили спеціальний графік. Знайти його можна на офіційному порталі муніципалітету. Для відвідування атракціонів буде обрано найбільш зручний час для малюків і батьків. Поки що запропоновано два варіанти: з 10.00 до 13.00 і з 14.00 до 17.00.


Дніпропетровськ.