На Запоріжжі трапилися відразу три резонансні інциденти з дітьми. У Мелітополі мама додумалася виховати неслухняного сина і залишила його "подумати" на дитячому майданчику біля школи-інтернату. Через 20 хвилин вона повернулася на місце, але дитини не знайшла. Довелося звертатися до поліції, яка негайно розпочала прочісування території. А потім хтось здогадався під'їхати до студії малювання та танців, гуртки якої відвідував хлопчик. Там його і знайшли. А стосовно матері, то тепер її чекає адміністративна відповідальність за неналежне ставлення до виховання дитини.

 

А 11-річну дівчинку в селі Костянтинівка Мелітопольського району так ніхто з батьків шукати й не кинувся. Її випадково знайшли перехожі у місцевому парку. Коли викликали швидку, то лікарі встановили у дитини важку алкогольну інтоксикацію. Дівчинку довелося госпіталізувати.

 

А ось у райцентрі Пологи, 9-річну дівчинку дістали із петлі. Викликана реанімаційна бригада намагалася повернути дитину до життя, втім це лікарям зробити не вдалося. Дівчинка повісилася вдома, і що стало причиною самогубства -- з'ясовує поліція.

 

Леонід СОСНИЦЬКИЙ.

 

Запорізька область.

 

Голос України