На Запоріжжі сталися одразу три резонансні інциденти з дітьми. У Мелітополі мама вирішила виховати неслухняного сина і залишила його «подумати» на дитячому майданчику біля школи-інтернату. Через 20 хвилин вона повернулася на місце, але дитини не знайшла. Довелося звертатися до поліції, яка негайно розпочала прочісування території. А потім хтось здогадався під’їхати до студії малювання та танців, гуртки якої відвідував хлопчик. Там його і знайшли. А щодо матері, то тепер на неї чекає адміністративна відповідальність за неналежне ставлення до виховання дитини.
А 11-річну дівчинку в селі Костянтинівка Мелітопольського району ніхто з батьків шукати й не кинувся. Її випадково знайшли перехожі в місцевому парку. Коли викликали «швидку», то лікарі встановили у дитини важку алкогольну інтоксикацію. Дівчинку довелося госпіталізувати.
А ось у райцентрі Пологи 
9-річну дівчинку дістали з петлі. Реанімаційна бригада намагалася повернути дитину до життя, але зробити це не вдалося. Дитина повісилася вдома, і що стало причиною самогубства — з’ясовує поліція.

Запорізька область.