Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, ченці та священики Волинської єпархії УПЦ Київського патріархату з благодійним візитом побували в зоні АТО. Їх супроводжували архієпископ Донецький та Маріупольський Сергій та вікарій Донецької єпархії єпископ Слов’янський Всеволод. Спочатку волиняни відвідали Маріуполь і Широкине, де з подарунками побували у бійців, дитячо-юнацькій школі та сиротинці, куди привезли продукти харчування, комп’ютер і диски з церковними піснеспівами.


Хвилюючою була поїздка делегації у Волноваху. В цьому місті, що є побратимом Луцька, митрополит передав храму Всіх святих землі Волинської у тимчасове користування ікону великомучениці Варвари з часткою мощей із луцького кафедрального Свято-Троїцького собору. У Благодатному Волноваського району митрополит освятив хрест і стелу на місці загибелі 22 травня 2014 р. воїнів 51-ї окремої механізованої бригади та відслужив панахиду. 

Волинська область.

 


На знімку: митрополит Михаїл освячує хрест і пам’ятник на місці загибелі воїнів 51-ї окремої механізованої бригади (ОМБ).


Фото надане прес-службою Волинської єпархії УПЦ Київського патріархату.