У Чернігові -- в мікрорайоні Масани -- розпочинається будівництво третьої лінії. Днями були забиті перші палі. Як повідомив виконроб будівництва Микола ЖИДКИЙ, кладку першого поверху планують розпочати упродовж місяця, а повністю звести першу секцію, за стандартними розрахунками, будівельники зможуть уже у грудні.

 

За інформацією представників інвестора-забудовника, тут споруджуватиметься п'ятисекційний цегляний 10-поверховий будинок на 25 тисяч квадратних метрів житлової площі. Проект передбачає однокімнатні та двокімнатні квартири з функціональним плануванням, ефективною теплоізоляцією та індивідуальним опаленням.

 

Міський голова Чернігова Владислав АТРОШЕНКО перерізав символічну стрічку для початку будівництва, але наголосив: "Наше місто має й негативний досвід проблемних і навіть незавершених будівництв. Тому насамперед звертаюся до жителів міста з нагадуванням про ризики, які вони беруть на себе при інвестуванні у ще не збудовані квартири".

 

А компанії-забудовнику міський голова побажав зарекомендувати себе не тільки успішною, а й відповідальною. "Крок за кроком: якщо ви покажете якість, відповідальність -- будь ласка, двері для вас відчинені, будуйте на радість чернігівцям і тим, хто захоче переїхати жити в наше прекрасне місто".

 

Василь ЧЕПУРНИЙ.

 

Чернігів.

 

Голос України