Пункт забору матеріалу діагностичної лабораторії ТОВ "Медичний лікувально-діагностичний центр" ("Сінево"), відкрили в приміщенні Добровеличківської центральної районної лікарні, що дасть змогу населенню проходити необхідні діагностичні обстеження не виїжджаючи за сотні кілометрів до обласного центру чи інших віддалених міст. Віднині зробити аналізи на онкомаркери, гормональну панель, провести генетичні дослідження, ТОРЧ-інфекції, комплексні дослідження та багато інших необхідних процедур можна на місці.

 

З важливою подією жителів району та місцевих медиків привітали голова райдержадміністрації Василь СМАГЛЮК, директор ТОВ "Медичний лікувально-діагностичний центр" Юрій ПЕТРЕНКО, головний лікар Добровеличківської ЦРЛ Петро ГИНЬКУТ і голова районної ради Людмила КОРНІЄНКО (на знімку зліва направо).

 

Фото надано
Добровеличківською ЦРЛ.

 

Як повідомив головний лікар ЦРЛ Петро Гинькут, основним завданням закладу на сьогодні є надання якнайширшої кваліфікованої медичної допомоги населенню Добровеличківського і сусідніх районів. А завдяки розумінню та творчій співпраці з діагностичною лабораторією ТОВ "Медичний лікувально-діагностичний центр", якість медичних послуг значно наблизиться до європейського зразку.

 

Факт. За щорічною рейтинговою оцінкою одна з найвіддаленіших від обласного центру Добровеличківська ЦРЛ впродовж кількох років продовжує утримувати першість у Кіровоградській області.

 

Петро МЕЛЬНИК.

 

Кіровоградська область.

 

Голос України