У Запоріжжі у вихідні сталося одразу кілька дорожньо-транспортних пригод. Одна із них... посеред Дніпра, де катер із сім'єю з трьох осіб врізався в баржу. Дорослі (44 і 41 року) у лікарні "Швидкої допомоги", їхній дванадцятирічний син -- в обласній клінічній лікарні. У всіх діагностовано струс мозку та закриту черепно-мозкову травму. Стан і дорослих, і дитини тяжкий.

 

Тим часом уже посеред міста -- на перетині проспекту Соборного та вулиці Гагаріна зіткнулися "Джип" та ВАЗ-"дев'ятка". Постраждали п'ятеро, із них двоє молодих людей 22 років. Усіх доправлено до лікарні "Швидкої допомоги".

 

У Мелітополі, як стверджують очевидці, через порушення правил легковиком "Шевроле Авео" змушений був різко гальмувати водій маршрутки. Остання рухалася не по маршруту, а забезпечувала службове перевезення водіїв. Мікроавтобус врізався в дерево та перекинувся, двоє людей зазнали легких травм.

 

А вже надвечір в неділю в тому-таки Мелітополі зіткнулися одразу три легковики -- "БМВ", "Шевроле" и "Черрі". Один з учасників пригоди загинув, ще одного доправили до лікарні у вкрай тяжкому стані.

 

Леонід СОСНИЦЬКИЙ.

 

Запоріжжя.

 

Голос України